Νέα - Ανακοινώσεις

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020

Η προκήρυξη για την εισαγωγή των υποψηφίων θα αναρτηθεί τέλη Σεπτεμβρίου στον ιστοχώρο του ΔΠΜΣ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία
εισαγωγής και τη λειτουργία του προγράμματος θα βρείτε εδώ:


https://www.museum-studies.uoa.gr/images/artcl/201810/4_fek_egkrisis_kanonismou_2018.pdf

The Hermitage: artworks, buildings, history - 7/12/2017

Στο πλαίσιο των Διεθνών Συνεργασιών του, το Εργαστήριο Μελέτης και Συντήρησης Αρχαίων και Νεώτερων Πολιτιστικών Αγαθών του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθήνας, οργανώνει μια ολιγοήμερη εκπαίδευση (5-16/12/2017) των κ. Bazhena Aleksandrovna Kutergina, Darina Nikolaevna Dmitrieva και Kristina Vladimirοvna Lavinskaia, συντηρητριών του Μουσείου Ερμιτάζ, σε θέματα συντήρησης αρχαίων και νεώτερων κεραμικών και συναφών υλικών.

Στο περιθώριο της παραμονής τους στην Αθήνα, οι κυρίες Bazhena Aleksandrovna Kutergina, Darina Nikolaevna Dmitrieva και Kristina Vladimirοvna Lavinskaia θα δώσουν διάλεξη για τους φοιτητές και διδάσκοντες του Διιδρυματικού Π.Μ.Σ. "Μουσειακές Σπουδές" με θέμα "The Hermitage: artworks, buildings, history" την Πέμπτη 7/12 και ώρα 16.00-17.00 στην Αίθουσα Γ45 του Νέου Κτιρίου Μαθηματικού (4ος όροφος), Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου(η παρουσίαση θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα).